Sales advisor NL FT of PT
Accent
Oostende, BE
2 dagen geleden

Call-IT is gespecialiseerd in het verlenenvan een breed pakket kennisintensieve Customer Care diensten.Actief vanuit vier locaties in de Benelux handelt Call-IT jaarlijksvele miljoenen klantcontacten af (zowel B2B alsB2C).

Functiebeschrijving

Jewerkt voor onze klant als Sales Advisor. Je slaagt erin bestaandeklanten en prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde vande producten van de klant.

Jouw rol bestaat uit twee delen eencommercieel aspect en de administratieve opvolging waarbij je : Contact opneemt met bestaande en ook nieuwe klanten met alsobjectief hen te informeren en te overtuigen.

Verkopen afsluit enook verantwoordelijk bent voor de administratieve opvolging in hetsysteem. De wettelijke vereisten volgt en ook de procedures volgtdie samen met de klant opgesteld werden.

Een adviserende rolopneemt in de contacten die jeopbouwt.

Functie-eisen

Jehebt een sterk commercieel inzicht weet op een actieve manier naarde klant te luisteren bent in staat om hun noden in te schatten endeze te vertalen in verkopen om je doelen te bereiken.

Je weet metandere woorden een gesprek te leiden en een verkoop via telefoon afte sluiten. Je beheerst correct Nederlands zowel gesproken alsgeschreven (niveau eerste taal).

Je hebt liefst al een eersteervaring opgedaan in een vergelijkbare rol je toont interesse in desector en hebt veel zin om bij teleren.

Arbeidsvoorwaarden

aangenamewerksfeer ecocheques maaltijdcheques

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier