Plaatser Schrijnwerk (m/v)
Konvert Interim Geel
Geel, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant actief in interieurontwerp zijn wij op zoek naar een plaatser. Als plaatser ben je een belangrijke schakel in het geheel en heb je oog voor precisie en detail.

Na een inwerkperiode versterk je het team van schrijnwerkers en draag je de zorg voor het plaatsen van keukens, badkamers, dressings, haarden, kortom alle interieurwerken.

Je krijgt de verantwoordelijkheid over een volledig project van A tot Z. Dit doe je aan de hand van werktekeningen, het lezen van plannen is zeker een pluspunt maar dit kan je intern ook aangeleerd worden.

Een nauwkeurige ingesteldheid is zeker vereist in deze functie omdat ze enkel maatwerk levert met perfecte afwerkingsgraad.

Is deze vacature echt iets voor jou? Bel of mail ons dan snel via 014 56 00 44 of via geel.interim konvert.be

Aanbod

De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, ...). Een automatische afsluiting elektrisch aansluiten (rolluiken, poorten, ).

Een bestaand afsluitingssysteem motoriseren en automatiseren. Een deur- of luikblindering plaatsen. Glas snijden en bewerken.

Een gestuurd proces installeren en een afstandsbediening herprogrammeren. Glaselementen plaatsen en vastzetten voor transport en opslag (spanriemen, zuignappen, ).

Het geheel van drager en frame waterdicht maken en polyurethaanschuim, dichtingen, kleefbanden, hoekprofielen, plaatsen.

Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk. Sleutels en sloten bewerken. Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf Voltijdse job.

Verloning volgens prestatie. Boeiende job met afwisseling en grote voldoening. Je werkt samen met een professioneel team van meubelmakers, spuiters, monteurs en ontwerpers.

Vereiste kwalificaties

Je bent gemotiveerd. Je bent dynamisch. Je hebt ervaring. Je werkt nauwkeurig. Je stelt je flexibel op. Je hebt bij voorkeur een technisch diploma.

Je kan zelfstandig werken, maar ook werken in team is echt iets voor jou. Je hebt je rijbewijs.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier