chauffeur ce: tankwagen - vervoer van slib/afvalwater
Randstad
Heusden-Zolder
4 dagen geleden

job description

Je rijdt er met een tankwagen. Je staat in voor het ophalen van afvalwater (geen ADR). Je haalt dit op in de provincies Limburg, Antwerpen, Luik en regio Brussel, maar komt hiervoor niet in centra van grote steden.

Je haalt slib op bij verschillende klanten waaronder Aquafin. Je laadt het afvalwater door de plaatsing van darmen in het water.

Je rijdt daarna naar de losplaats. Je rijdt er dagritten. Je doet 5 à 6 slibritten per dag. Je start vroeg tussen 3 : 00 en 5 : 00.

Je hebt werkdagen van + / - 12 uur per dag.

qualification

Je spreekt goed Nederlands. Kennis van Frans is een pluspunt. - rijbewijs CE- digitale bestuurderskaart - ADR is een pluspunt, maar geen vereiste -

goed kunnen manoeuvreren is noodzakelijk (omdat sommige sites heel afgelegen liggen)- bereid zijn tot laden / lossen aan de hand van het plaatsen van darmen Langdurige opdracht met optie tot vast contract.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier