FINANCE BUSINESS PARTNER
Hays Kortrijk
Brugge, West-Vlaanderen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Als Finance Analyst vorm je de schakel tussen IT & Finance. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, analyseren en interpreteren van de operationele en financiële data van de IT-entiteit van deze onderneming.

Daarnaast stel je budgetten, forecasts, rapporteringen op en leg je deze voor aan de verschillende IT Business Unit Managers.

Samen met de finance collega's zorg je ervoor dat de verschillende deadlines behaald worden en dat de afsluit correct verloopt.

Verder denk je voortdurend mee met de business, zoek je naar optimalisaties en ga je dieper in op afwijkingen van de vooropgestelde financiële doelen.

Tot slot ben je betrokken bij verschillende business cases en help je deze op te volgen en te implementeren.

We zijn op zoek naar een profiel met reeds ervaring in een gelijkaardige functie. Je bent cijfermatig heel sterk en hebt een interesse in IT.

Daarnaast ben je nieuwsgierig, zelfsturend en innovatief. Je spreekt Nederlands & Engels en kan zeker je mannetje staan binnen de groep.

Verder ben je proactief en analytisch ingesteld. Tot slot ben je in staat om steeds de meest efficiënte manier te vinden om opdrachten uit te voeren.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier