Application Support Engineer
Smals
Brussels, Belgium
4 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Meer dan 2000 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid.

Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken.

Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen.

Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Functiebeschrijving

In het kader van een missie om de hosting van 170 applicaties over te nemen, zijn wij op zoek naar een application support engineer op Linux en Windows systemen.

Tijdens de definitiefase van de normen en procedures help je de infrastructuurarchitect en de projectmanager bij het bepalen van de algemene technische behoeften en vereisten.

Onder hun toezicht zet je proefprojecten op door de nodige documenten op te stellen.

Tijdens de projectfase ben je verantwoordelijk voor de installatie van alle soorten toepassingen (gepubliceerd door derde dienstverleners) volgens de standaarden die tijdens de vorige fase zijn vastgesteld.

Je bent verantwoordelijk voor de volgende technische taken : machine configuratie, updaten van LCM (life cycle management) documentatie, configureren van toegangsrechten, deployen / patchen / updaten van applicaties, configureren en beheren van back-ups, configureren van monitoring, containeriseren en configureren van openshift projecten, beheren van VM's, integreren met identificatiesystemen en beveiligen van de applicatie.

Je formuleert voorstellen voor technische verbeteringen en definieert proactief processen.

Je neemt deel aan interventies in verband met de ondersteuning van geïnstalleerde toepassingen in het kader van de toegepaste ITSM-procedures (toepassing van de ITIL-principes).

Je waarborgt de continuïteit en beschikbaarheid van de geleverde diensten ten behoeve van de klant.

Profiel

Je behaalde een bachelor in de informatica en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring in een gelijkaardige functie.

Je beschikt over een goede kennis van de volgende domeinen :

Windows Server (configuration, installatie van software), Red Hat Linux Entreprise en linux in het algemeen (configuratie, installatie van software), netwerk, Docker, Kubernetes (of Openshift), scripting (powershell, shell, bash, ), databanken (PostgreSQL, SQL Server, MariaDB,.

 • ITSM-procedures, monitoring, backups.
 • Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt.

  Je bent creatief en durft initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden.

  Je hebt een zeer goede kritische geest en deelt graag je kennis. Dankzij je analytisch en organisatorisch vermogen ben je in staat om projecten zelfstandig en gestructureerd uit te voeren.

  Je vermogen om te leren stelt je in staat om te evolueren en mee te gaan met veranderende werkomstandigheden.

  Tot slot heb je een passieve kennis van het Frans.

  Wij bieden

  Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

  ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

  Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

  www.smals.be

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier