Mechanisch Ontwerper Machinebouw
Experis
Roeselare, West-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Jouw verantwoordelijkheden?

Je vervoegt een team met een aantal technisch tekenaars, 4 ontwerpers en 2 Project Managers, waarbij de verantwoordelijkheden niet zozeer volgens functie afgelijnd zijn.

In een eerste fase zul je uiteraard een inloopperiode doormaken, waarbij je alle producten, het atelier en de medewerkers leert kennen, maar ook de verschillende fasen van projecten.

Voor deze job zijn we op zoek naar mensen die minstens 60% van de tijd daadwerkelijk zullen tekenen , maar dat kan ook meer zijn, afhankelijk van project.

Het andere gedeelte van je tijd zul je bezig zijn met projectopvolging , klantenopvolging, opmeten onsite bij de klant, leveranciercontact, etc.

Dit hangt ook af van hoe je jezelf wil profileren in het bedrijf.

Wie ben je?

Wij zijn op zoek naar ingenieurs of bachelors met ervaring in een mechanisch gefocuste richting. Zowel personen met een eerste ervaring als zeer ervaren profielen komen in aanmerking.

Bij onze klant zul je met PTC Creo werken, maar een belangrijk detail is dat dit niet-parametrisch is. Ervaring met dit pakket is wensbaar, maar ervaring met andere CAD-programma's is zeker oké.

Je bent ook flexibel ingesteld en stressbestendig , aangezien het in deze kleine omgeving zeer snel kan keren. Hiermee doelde de zaakvoerder op het feit dat een opgestelde planning van het bord geveegd kan worden als er dringender zaken zijn en dit is iets waar rekening mee gehouden moet worden.

Ten slotte wordt er verwacht dat je actief meedenkt bij projecten en eventueel uitkijkt naar nieuwe technologieën en dergelijke.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier