(Dag)Operator
Vopak
Antwerp - Eurotank
5 dagen geleden

Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen.

Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen.

Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden.

Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

Operator

Als operator houdt je je bezig met het laden en lossen van trucks, wagons, barges en schepen. Je staat in voor de op- en overslag van de vitale, vloeibare bulkchemicaliën.

Daarnaast sta je in voor het beheer van het tankpark, reinigingswerkzaamheden en operationele orders. Alle taken worden zorgvuldig, veilig en kwalitatief uitgevoerd.

Verder heb je oog voor en controleer je steeds de milieu-, vervoers- en veiligheidseisen en -voorschriften conform wetgeving en bedrijfseigen normen en procedures.

Jouw rol als Operator

Als operator voor je onderstaande taken uit :

Laden en lossen van vloeibare bulkchemicaliën

Uitvoeren van controles, metingen en inspecties

Reinigen en verzegelen van tanks, leidingen en slangen

Signaleren van afwijkingen, defecten en storingen aan de terminal, installaties en apparatuur

Veiligheid-, milieu-, en kwaliteitseisen naleven bij de uitvoering van werkzaamheden.

Je ontwikkeling

We bieden vele ontwikkelmogelijkheden binnen Vopak. We hebben trainingen om je qua vakgebied verder te ontwikkelen of meer op persoonlijke vaardigheden.

Zo zijn er afhankelijk van je ambities en input mogelijkheden tot doorgroeien of specialiseren binnen een bepaalde tak binnen Vopak.

Daarnaast bieden we je een volledige onboarding aan zodat jij een kickstart kan nemen bij Vopak.

Aanbod

We werken in een dynamische omgeving. We doen het voor elkaar, alles gebeurt in een leuke sfeer met veel collegialiteit.

We spreken elkaar dus ook gewoon aan op een directe en professionele manier wanneer we met iets zitten. Zo weten we wat we aan elkaar hebben.

Kortom, je werkt in een professionele omgeving samen met collega’s waarmee je ook plezier kan maken. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een pensioenplan.

Jouw kwaliteiten

Je praat communiceert met iedereen, van collega’s tot scheepsbemanning. Je hebt een hoog veiligheidsbewustzijn. Daarnaast ben je klant- en kwaliteitsgericht.

Je hebt een leergierige attitude en wil resultaatsgericht werken. Verantwoordelijkheid nemen is iets wat voor jou geen probleem is.

Je begint in dagdienst en wil daarna graag doorgroeien naar het volcontinu shiftsysteem. Verder heb je :

 • Minimum secundair werk-en-denkniveau;
 • Kennis en / of ervaring in de tankopslag en met chemische producten is vereist;
 • Nederlands en Engels;
 • Kennis van Frans en Duits is een pluspunt;
 • Ervaring met het digitaal verwerken van formulieren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier