Verpleegkundige mobiele equipe (m/v)
AZ Sint - Elisabeth Zottegem
Zottegem, Belgium
5 dagen geleden

Jouw uitdaging

Voor onze mobiele equipe zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde verpleegkundige. Je wordt ingezet op de verschillende verpleegeenheden waar je verantwoordelijk bent voor de opvolging van de patiënten.

Je draagt bij aan kwalitatieve verpleegkundige zorgverlening, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving.

Je werkt hiervoor zeer nauw samen met je collega’s. Je werkt in voltijds of deeltijds werkregime met een weekendregeling van 1 op 4 weken.

Jouw talent

 • Je bent verpleegkundige HBO5 of bachelor, zowel schoolverlaters als ervaren verpleegkundigen zijn welkom in onze teams.
 • Je stelt de patiënt voorop en maakt van kwaliteitsvolle zorg een prioriteit.
 • Als rasechte team player draag je bij aan een toffe werksfeer en stel je je flexibel op.
 • Je neemt initiatief, past je vlot aan en leert graag bij.
 • Onze pluspunten

  Wij bieden je een gevarieerde en boeiende functie, contract van bepaalde of onbepaalde duur, voltijdse of deeltijdse arbeidsuurregeling.

  Dit aanbod wordt uitgebreid met een marktconforme verloning, aandacht voor vorming en opleiding, een aangename werkomgeving, een uitgebreide vakantieregeling en tal van extralegale voordelen en extraatjes.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier