Java Technical Lead
Smals
Brussel, Brussel, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Als Java Technical Lead kom je terecht in een dynamisch team dat georganiseerd is op een Agile / Scrum-manier : dagelijkse stand-upmeetings, werkverdeling in sprints van 2 tot 3 weken, retrospectieve meetings...

Deze organisatie zorgt ervoor dat elk lid van het team nauw betrokken is bij het project en mee beslissingen kan nemen.

Het team bestaat uit een tiental junior ontwikkelaars.

In deze context ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verbetering van nieuwe en bestaande toepassingen in samenwerking met de analisten.

Je begeleidt het team van ontwikkelaars, onder andere door hen dagelijks te coachen, te ondersteunen en door de review van de door hen geproduceerde code te organiseren.

Je voert best practices in inzake ontwikkeling en verbetert de technische competenties van het team.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inproductiestelling en het onderhoud van de toepassingen.

In eerste instantie zal je werken aan een groot project voor de migratie van SAS naar Java. Je hebt een bachelor- of masterdiploma in de Informatica en hebt minstens zeven jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Je beschikt over een eerste ervaring als projectleider.

Je kent de volgende technologieën : Microservices Java 11, Gradle Spring : Boot / Security / Data, ELK, RabbitMQ, Keycloak, Openshift, Angular 9, PrimeNg en Gitlab.

Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt.

Je werkt graag in teamverband.

Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden en over een sterke verantwoordelijkheidszin. Je bent creatief en durft initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden.

Tot slot heb je een passieve kennis van het Frans en een actieve kennis van het Engels. Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier