TIG-Lasser
Accent
Varsenare, BE
2 dagen geleden

Van Maele NV, specialist in sanitair,verwarming en ventilatie, is een halve eeuw jong PVBA Van Maelewerd opgericht door Florimond Van Maele.

Hij droeg de fakkel overaan zijn zonen Roger en Robert Van Maele. Reeds van jongs af actiefin de onderneming, werd Philippe Van Maele in 1991 aangesteld alsgedelegeerd bestuurder naast zijn vader Roger om verder de leidingte nemen.

Daarbij deed ook dochter Jos phine Van Maele ondertussenhaar intrede. Doorheen de jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot eenactieve onderneming met een 60 mensen in dienst.

Sinds einddecember 2018 maken wij deel uit van de Artes Group. Artes Group iseen sterk groeiende onderneming en is een referentie op vlak vanburgerlijke bouwkunde, gebouwen, waterbouw en restauratie.

Dedochterondernemingen (Artes Depret, Artes Roegiers, Artes TWT enArtes Woudenberg) zitten over heel Belgi verspreid. De expertisevan Artes Group gaat nog veel verder.

Hun specialisatie inprojectontwikkeling uit zich in Artes Projects en CAAAP, eendochterteam van DedicatedDevelopers.

Functiebeschrijving

Voorons bedrijf gelegen te Jabbeke (werkzaam in Oost-enWest-Vlaanderen : zijn we dringend op zoek naar een TIG-lasser / Monteur verwarmingsinstallaties.

Naast het ontwerp, de uitvoeringen technisch beheer van installaties in verwarming, sanitair,airconditioning en ventilatie, staan ze ook in voor gebouwenbeheer(optimalisatie binnenklimaat in gebouwen d.m.v. automatisatie).

 • Projectmatig sta je in voor het installeren,monteren en testen van HVAC installaties.
 • Jezorgt voor een tijdige en correcte rapportering van dewerkzaamheden.
 • Je rapporteert aan deprojectleider.
 • Functie-eisen

  Onzeklant zoekt een TIG lasser / Monteur verwarmingsinstallaties om hetteam te versterken. Voor deze vacature bezit je onderstaandeeigenschappen :

 • Ervaring in (autogeen of TIG)lassen is een must.
 • Je kan zelfstandig werkenmet de nodige solidariteit voor jouw collega's.
 • Je hebt volgende troeven : stressbestendig,vlot in omgang, werklustig en leergierig.
 • Jewerkt doel- en oplossingsgericht.
 • Complexetechnische installaties schrikken jou niet af
 • Arbeidsvoorwaarden

  BijVan Maele kan je terecht voor variatie in uw job. Maar ook staan zein voor uw kennis, ze organiseren opleidingen voor u.

  U zaltewerkgesteld worden in Oost- en West-Vlaanderen waar eenmogelijkheid is om met opstapplaatsen te werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier