Operator - chemie - dag - Gent (M/V/X)
Over Ago
Gent
5 dagen geleden

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant actief in de chemie en gelegen te Gent op zoek naar een operator. Doel van de functie is de productie van chemicaliën en formulaties volgens standaard procedures, veiligheids-

en milieuvoorschriften. Je zal in aanraking komen met een gevarieerd takenpakket waarbij je 80% van de tijd zal vertoeven in de productie, 20% in het magazijn.

 • Zo zal je in de productie te maken krijgen met volgend takenpakket : - Het lossen van producten; - Het aan- en afvoeren van verpakkingen en hulpstoffen;
 • Bedienen van productieapparatuur; -Filteren en aftappen van producten en juist afwerken; - Stalen nemen voor het labo;
 • Reinigen van procesapparatuur; - Starten en stilleggen van machines; - Kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren; - Het fabriek proper houden.
 • Daarnaast zal je ook taken uitvoeren in het magazijn. Deze zijn als volgt : - Uitvoeren van pickingen; - Laden en lossen;
 • Correct kleven van labels; - Grondstoffen en PFR 'S verwerken en correct stockeren; -Dagelijks leegmaken van transit zone.
 • Daarnaast zal je ook meehelpen met de opmaak van gedetailleerde rapporten (ploegrapport, batchformulatiebladen, ..) Er wordt verwacht dat je de voorschriften / veiligheidsgedrag correct naleeft.

  Zo moet je steeds de vereiste persoonlijke beschermingsmaatregelen dragen , milieureglementeringen naleven, .. Daarnaast hecht de firma ook belang aan een goede communicatie en teamspirit.

  Vereisten

  Je behaalde een diploma van het secundair onderwijs, meer bepaald binnen de chemie. Ervaring als operator in een productie omgeving is een groot pluspunt.

  Je hebt een geldig heftruckattest. Tot slot spreek en begrijp je goed Nederlands Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag van 7u30 tot 15u30.

  Heel uitzonderlijk zal je ingeschakeld worden om in ploegen te werken (3x12u). Dit kan zijn van 6u-18u of van van 18u-6u.

  Talen

 • Je hebt kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je kom terecht in een firma met een gevestigde waarde binnen de sector van de chemie. Je kan op korte tijd veel ervaring opdoen en veel bijleren.

  Ook wordt er opleiding voorzien. Je krijgt een mooi salarispakket, met extralegale voordelen (maaltijdcheques, woon-werkverkeer, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering) Heb je interesse?

  Neem snel contact op of stuur je cv naar gent.technics ago.jobs en vermeld het referentienummer.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier