BEZORGER
Bofrost
Belgium
14 uur geleden
source : Experteer

Functieomschrijving Geniet jij van sociaal contact en ben jij een geboren verkoper?Dan zoeken wij, bofrost* Zedelgem jou.

Tijdens de aankomende herfst kan je alvast genieten van het huis aan huis verkopen van ons divers bofrost* gamma, pangerechten en stoofschotels zijn zeker van de partij.

bofrost* is Europese marktleider in het huis aan huis verkopen van vriesverse producten. Samen met onze 11000 collega’s leveren wij vriesverse producten van de hoogste kwaliteit aan onze 5 miljoen klanten in Europa.

Wat houdt de functie van verkoper bofrost* Zedelgem in?* Je verkoopt en levert vriesverse producten aan onze klanten* Je bent de contact - en vertrouwenspersoon van onze bofrost* klanten* Je verleent persoonlijk advies aan klanten* Je beheert eigen stock van producten* Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met collega's en klanten* Je vertegenwoordigt bofrost* met plezier bij onze fantastische klanten Vereisten Wie past in ons gedreven bofrost* team ?

Als bofrost* verkoper word je opgeleid tot een hoger verkoopsniveau.Het is echter noodzakelijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en in het bezit bent van een attest goed gedrag en zeden.

Commerciële ingesteldheid en een passie voor kwaliteitsvolle producten maken dat je elke dag voor 100% geniet als bofrost* verkoper.

Je bent klant- en servicegericht.Je bent een echte teamplayer en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.Je gaat samen met jouw teamgenoten voor resultaat.

Kriebelt het en wens je graag al even telefonisch contact op te nemen?Dat kan uiteraard.Filiaalleider , Peter Van Loocke staat jou graag te woord op het nummer 0495 / 51 03 09

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier