Productiemedewerker AUDI Vorst, 2 ploegensysteem
Synergie
Vorst, BE
3 dagen geleden

Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe zij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage.

Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.

000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

OPSTART ten vroegste DECEMBER 2018!

Profiel :

 • Bij voorkeur een beroeps- / technisch diploma of gelijkwaardige ervaring als operator in een productieomgeving (automechanica, mechanica, elektriciteit, laswerken,...)
 • Passie voor techniek / auto's
 • Je kan je vlot uitdrukken in NL (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Bereid om in tweeploegensysteem te werken
 • Je laat je niet afschrikken door fysiek zwaarder werk
 • Aandacht voor veiligheid
 • Aanbod :

  Audi is een jonge productievestiging die beschikt over uiterst moderne robotinstallaties en past geavanceerde automatiseringstechnieken toe.

  Tijdens je werkzaamheden geniet je van alle voordelen, die daaraan verbonden zijn : Naast een aantrekkelijk salaris en een fijne werkomgeving in een internationaal bedrijf, bieden zij ook een mooi opleidingstraject aan (bv.

  om arbeidsprocessen te optimaliseren). Deze zaken houden het dagelijks werk bij Audi Brussels boeiend en gevarieerd.

  Kantoor : 016 88 21 00

  016 88 21 00

  kantoor Synergie Leuven Interim

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier