Projectleider Infrastructuurontwerp
ARCADIS Belgium nv
Hasselt, BE
1 dag geleden

Functie

Ben jij bouwkundig ingenieur met een passie voor de coördinatie van multidisciplinaire infrastructuurprojecten? Maak dan bij Arcadis mee het verschil!

Als Projectleider Infrastructuurontwerp ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de uitvoering van infrastructuur- en civieltechnische projecten zoals wegenbouw, riolering, bruggen, tunnels, pleinen, collectoren,.

 • Je treedt op als eerste aanspreekpunt van onze klanten en je vertaalt hun behoeften naar een concreet concept.
 • Je begeleidt het project vanaf plan van aanpak tot aan de aanbesteding van de werken , met ondersteuning van het interne ontwerpteam en coördineert jouw projectteam op gebied van kwaliteit en planning.

  Als Projectleider ben je zelf technisch sterk betrokken bij de infrastructuur projecten en draag je de verantwoordelijkheid voor het financieel beheer van jouw projecten.

  Je vertegenwoordigt de klant / bouwheer en je volgt je dossiers nauwkeurig op tot en met de afrekening naar de klant.

  Profiel

 • Je hebt ervaring als Projectleider van middelgrote en grote infrastructuurprojecten.
 • Kennis van en / of ervaring met de wetgeving op overheidsopdrachten / standaardbestek 250 is een plus.
 • De woorden duurzaamheid en innovatie brengen een spontane fonkeling in jouw ogen teweeg. Verder ben je bereid jouw kennis en vaardigheden voortdurend aan te scherpen, te vernieuwen en te verruimen aan de hand van opleidingen , nieuwe ervaringen en leadershipprogramma’s .

  Een sterk organisatievermogen, vlotte communicatie skills en een klantgerichte aanpak maken van jou een gerespecteerde projectleider.

  Aanbod

  Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden : Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven.

  JOUW VOORDELEN : 1,5 MILJOEN EURO.

  Hebben we jouw aandacht? Mooi zo.

  Die 1,5 miljoen euro is niet je loon. Het is het bedrag dat Arcadis jaarlijks investeert in opleidingen. Zo kan jij je talenten maximaal ontwikkelen.

  Wat krijg je nog meer?

 • Je komt terecht in een boeiende en aangename werkomgeving waar ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden centraal staan.
 • Jouw job heeft zin. Je werkt in een maatschappelijk betrokken bedrijf. Wij geloven dat samenwerking leidt tot meer waardevolle en innovatieve ideeën.
 • Diversiteit verscherpt onze concurrentiepositie en draagt bij aan de kracht van het bedrijf. Daar pluk jij elke dag de vruchten van.
 • Daarom promoten wij zeer actief een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien.

 • Je geniet een evenwichtige work-life balans met flexwerk, glijdende werkuren en thuiswerk.
 • Je krijgt een uitgebreid pakket extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen, kortingen voor je privé aankopen, ecocheques,
 • En ook dit nog : met het Flex Income Plan stem je je loon perfect af op jouw privé- en professionele situatie.
 • Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : vergoeding woon-werkverkeer (openbaar vervoer, fiets of wagen), Cambio, Je kan via Arcadis ook een elektrische fiets leasen aan een voordelig tarief.

  Benieuwd wat je toekomstige collega’s over ARCADIS te vertellen hebben? Lees het hier https : / / www.arcadis.com / nl-be / belgie / carriere / onze-mensen /

  Heb je verdere vragen? Aarzel niet en neem contact op met Hanne Daemen, Recruitment Consultant Infrastructure bij Arcadis, op het nummer +32 471 100 136.

  Hebben we meteen jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV naar h.daemen jobsarcadisbelgium.be en wij behandelen jouw kandidatuur in alle discretie verder.

  Heel graag tot binnenkort!

  Contactpersoon

  Hanne Daemen T : (0) 471 100 136

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier