Technical Sales Engineer tijdelijk
Volvo Group
Gent, Belgium
6 dagen geleden

Introductie

Het Volvo Trucks brand bestaat al verschillende jaren en heeft een sterke positie wereldwijd. Het is een van wereld's meest gekende en gerespecteerde brand binnen de commerciële voertuigen industrie.

De brand is geassocieerd met de kernwaarden kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Bij Volvo Trucks maak je deel uit van een globaal en divers team.

We werken met passie, we vertrouwen elkaar en omarmen verandering om de markt voor te blijven. 'Together we move the world' omdat we onze klanten willen helpen.

Ontmoet jouw team

Technical Sales Support is een klein, divers en inclusief team van 12 uiterst gemotiveerde collega’s. Wij ondersteunen het uitgebreide verkoopnetwerk in Europa in het zoeken naar niet-standaard oplossingen voor onze klanten en werken hierbij nauw samen met de ontwerpafdelingen binnen onze fabrieken.

Jouw ideale job?

Voor de ondersteuning van onze Belgisch-Luxemburgse en Nederlandse markt zijn we op zoek naar een technical sales engineer om ons team te versterken in de toenemende vraag naar onze trucks.

Dit houdt in :

 • je analyseert de vragen van verkopers en product managers met betrekking tot specifieke klanteisen en transportoplossingen
 • je schat de technische haalbaarheid in om niet-standaard trucks te bouwen rekening houdend met de wettelijke bepalingen
 • je overlegt met de ontwerpafdeling en stelt de offertes op naar de verkopers voor de uitgewerkte oplossingen
 • je vertegenwoordigt Volvo Trucks en plaatst kwaliteit en naleving van de regelgeving op de eerste plaats
 • je staat er niet alleen voor, je kan rekenen op toffe collega’s om je hierin op weg te helpen en verder te ondersteunen
 • Zijn wij the perfect match’?

  Je genoot een hogere technische opleiding

  Vertrouwd met MS Office en Autocad

  Sterke affiniteit met de automotive sector

  Je bent analytisch, zelfstandig en stressbestendig

  Je bent communicatief sterk, zowel in het Nederlands, Frans als het Engels

  Bijna Overtuigd?

  Als jij flexibel bent, zijn wij het ook! We begrijpen dat een goede werk-privé balans belangrijk is : daarom bieden we flexibele werkuren en een aantrekkelijk vakantiepakket zodat je scherp en gemotiveerd blijft.

  Bij ons ben je geen nummer : we hebben een vlakke organisatiestructuur waar mensen hun managers bij de voornaam noemen en vrijuit hun mening kunnen uiten.

  Wederzijds respect en eerlijkheid zijn onze sleutels tot succes.

  Dit is een tijdelijke functie tot eind .

  Dit is jouw moment om te stralen

  Klaar om ervoor te gaan, solliciteer nu!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier