Ervaren projectleider Industriële elektriciteit (m/v)
Konvert Office Geel
Turnhout, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in Turnhout, gespecialiseerd in industriële elektriciteit zijn we op zoek naar een ERVAREN PROJECTLEIDER Je gaat diverse projecten voorbereiden, coördineren, uitwerken en opvolgen en een projectplan ontwerpen.

Je neemt kennis van de opdracht, zamelt alle benodigde gegevens in en controleert deze. Je maakt een gedetailleerde kostprijsberekening op en gaat de offerte voorbereiden in overleg met de bedrijfsleiding.

Je stemt deze offerte af met het lastenboek. Je volgt planningen op en respecteert de deadlines. Je gaat naar werfvergaderingen en coacht / motiveert de medewerkers op de werf.

Je onderhoudt contacten met klanten en leveranciers en bent de tussenpersoon tussen interne en externe partijen. Interesse in deze vacature?

Bel dan meteen naar 014 22 23 74 of stuur je cv naar geel.office konvert.be

Aanbod

De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyserenEen vooruitgangstraject voorstellen.

De noden van een (potentiële) klant analyseren in termen van uitvoerbaarheid en rendabiliteit. De relatie met de klant onderhoudenDe klant technische bijstand verlenen.

De technische voortgang en de uitvoering volgens overeenkomst van het project opvolgen en controleren. De activiteiten van een team coördineren.

De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren. Dossiers behandelen of ze aan de betreffende dienst overmaken (geschillen, .

 • De uitvoering van het project afstemmen op studies, productie en logistiekDe noodzakelijke aanpassingen vastleggen. Een project leiden.
 • Marktontwikkelingen en marktpotentieel onderzoeken en identificeren (prijzen, technisch karakter, reglementering, ...). Technische en financiële oplossingen ontwikkelen en uitwerken in bestekken, voorontwerpen, lastenboeken, offertes, prijsopgaven Je komt terecht in een gerespecteerde KMO met stabiele groei Aangename werksfeer Doorgedreven interne opleidingen Diverse ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden Competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, GSM, optie tot bedrijfswagen

  Vereiste kwalificaties

  Je bent in het bezit van een master- of bachelor diploma. Je kan reeds enkele jaren ervaring voorleggen. Je bent gedreven in alles wat je doet .

  Je bent een verantwoordelijk iemand en kan zelfstandig werken Je beschikt over een geldig rijbewijs B

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier