Mobile Shop Representative - Regio Vlaanderen
Fabory
Antwerpen, België
7 uur geleden

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een mobile shop representative voor onze Service Centers in Vlaanderen die commercieel gedreven is met een no-nonsense instelling welke zal rapporteren aan de Sales Manager.

Als Mobile Shop representative bij Fabory start je met een gedegen inwerkprogramma zodat je weet hoe het is om proactief in te spelen op de behoeftes van de klant en maak je kennis met het netwerk binnen Fabory zodat je exact weet hoe jij je klanten succesvol kunt maken.

Nadat jij deze opleiding hebt afgerond ga jij met je manager, jouw persoonlijke coach, aan de slag om jouw product- en systeemkennis verder te ontwikkelen door extra opleidingen te volgen (welke gegeven zullen worden door onze vele leveranciers).

Hiernaast zal je opgeleid worden hoe je cross-selling kan verwezenlijken om voor extra (impuls) aankopen te zorgen. Je komt te werken in een team van andere shop rep collega’s waar werkplezier hoog in het vaandel staat en waar jullie open verbetervoorstellen kunnen doen om de balieverkoop te verhogen.

Naast een knalblauw T-shirt en een spontane lach hebben je collega’s nog wel wat zaken met elkaar gemeen. Hun affiniteit voor technische producten en het continue willen bijschaven van hun productkennis om de behoeftes van de klant nog beter te leren (her)kennen en hier proactief op in te spelen om zo meerverkoop te genereren bij al onze klanten.

Voel jij je aangesproken?

Video

https : / / www.youtube.com / embed / GvWeUzD h c

Wat zoeken wij?

Steek je graag de handen uit de mouwen om zorg te dragen voor een optimale uitstraling van onze Service Centers? Ben je klantvriendelijk waarbij je ons vast cliënteel informeert over hoe onze producten een meerwaarde kunnen betekenen voor hen?

Ben je flexibel en collegiaal ingesteld om als verantwoordelijke aan de slag te gaan binnen de winkels in jouw cluster bij afwezigheid van je collega’s?

Vind je het niet erg om de schappen conform de richtlijnen te vullen zodat alles mooi gepresenteerd wordt. Ben je creatief om verkoopacties nog beter onder de aandacht te brengen om zo voor extra omzet te zorgen?

Dit zijn in de kern je verantwoordelijkheden. Vergeet hierbij vooral geen tijd te spenderen aan het tijdig bestellen van nieuwe voorraad in ons centrale magazijn te Tilburg voor de hardlopers allemaal verkocht zijn.

Uiteraard ben je ook het visite kaartje voor Fabory en zijn klanten in diezelfde regio.

In deze uitdagende en veelzijdige functie weet jij uitstekend om te gaan met de geboden hulpmiddelen zoals SAP , die jou in staat stellen om jouw klanten nog beter te bedienen en die jou de perfecte ondersteuning bieden tijdens het retour- en reparatieproces.

Kortom, best veel verantwoordelijkheden richting je klant, kun jij hiermee omgaan? Of ben je bereid dit te leren? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Wat wij van jou vragen?

Naast een gezonde dosis humor en resultaatgerichtheid hebben wij ook nog een aantal andere zaken die wij graag in jou terugzien.

Heb jij minimaal een afgeronde middelbare opleiding (A2 werk en denkniveau)? De richting maakt ons minder uit, we leren je graag van alles bij.

Aangezien dit een mobiele rol is en uw werklocatie varieert, is het cruciaal dat u een geldig rijbewijs B heeft en graag autorijdt.

Neem jij graag persoonlijke verantwoordelijkheid om de klant een ervaring te bieden waar men over 20 jaar nog praat? En als je dit al doet kom je dan ook je gemaakte afspraken na?

Ben je commercieel ingesteld, kan je zelfstandig werken en heb je interesse voor retail? Zie jij deze uitdaging als de ideale springplank om de beste shop representative mobile te worden?

Heb jij oog voor je eigen ontwikkeling en wil je graag doorgroeien naar een andere rol, bijvoorbeeld binnen sales?

Wat bieden we jou?

Een aantrekkelijk bruto salaris met een bonus (uitbetaald per maand) als jij samen met je collega’s de vooropgestelde targets (mbt marge en omzet) haalt.

Doordat je tewerkgesteld zal zijn op meerdere locaties, hoort er uiteraard een bedrijfswagen bij je verloning aangevuld met een tankkaart en een smartphone zodat je altijd bereikbaar bent voor je collega’s.

Als extralegale voordelen bieden we :

 • een hospitalisatieverzekering
 • een groepsverzekering
 • ecocheques (250 euro op jaarbasis)
 • sectorale premie (PC 200)
 • Naast de 20 wettelijke verlofdagen bieden we 12 extra dagen (ADV) in ruil voor een wekelijkse tewerkstelling van 40u bij een voltijds dienstverband (ma- vrij 8u tot 17u).

  Je komt te werken in een ervaren team van baliemedewerkers. Deze collega's zijn enthousiast om jou te verwelkomen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier