Technieker Exploitatie Elektriciteit
Fluvius
Gent, Belgium
1 dag geleden
source : Experteer

Als technieker ben je zelfstandig op pad met je Fluvius-dienstvoertuig.Je leert jouw regio kennen als je broekzak : je weet alle elektriciteitscabines staan en kent de elektriciteitsnetten beter dan het stratenplan.

Je bent de hele dag buiten en komt voortdurend onder de mensen, want jij brengt elektriciteit tot bij iedereen.Waar werk je?

In jouw buurt. Regio Gent.Wat doe je concreet? Met de glimlach zorg je voor het monteren, in dienst stellen en onderhouden van de elektriciteitsnetwerken, cabines en hoogspanningsapparatuur.

Bij interventies ga je op zoek naar de defecten op laagspannings- en openbare verlichtingsnetten. Je staat in voor zowel preventieve onderhoudswerken als herstellingen op de elektriciteitsnetten.

Onveilige situaties worden door jou gemeld. Elke dag is anders. Verwacht je aan een gevarieerde job. Naargelang jouw interesse kan je je ontwikkelen in verschillende richtingen : storingen en defecten oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen.

Wat moet jij hebben? Een technische scholing, een goede werkervaring in elektriciteit en vooral veel goesting. Je wordt bij Fluvius verder opgeleid met het oog op veilig werken en piekfijne kwaliteit.

Wat levert dat op? Ons pakket bestaat, naast een aantrekkelijk loon, uit heel wat fijne voordelen, zoals maaltijdcheques, premies, verzekeringen voor het hele gezin en natuurlijk korting op je energiefactuur.

Een Fluviusser werkt hard, maar kan ook hard genieten dankzij een mooie verlofregeling.Wanneer kan je aan het werk? Zo snel mogelijk.

Van zodra je solliciteert, doorloop je de verschillende stappen in de sollicitatieprocedure. Daarna kan je onmiddellijk voltijds aan de slag in vast dienstverband.

Eerst krijg je een uitgebreide opleiding en neemt je peter of meter je mee op pad. Dan begint het pas echt. Heb je nog een vraag over deze job?

Neem dan contact op met Gwendoline De Paepe op het nummer 09 / 263 43 77Ben jij de ontbrekende schakel? Solliciteer dan nu.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier