Support Engineer
Cheops
Zaventem,Belgium
4 dagen geleden

Als je iemand bent die geen uitdaging uit de weg gaat en ervan houdt om uit je comfortzone te treden, dan ben je bij Cheops aan het juiste adres.

Bij Cheops kom je terecht in een community van gedreven en betrokken mensen. De ideale plek om je carrière een boost te geven.

Wat doe jij als Support Engineer?

Als Support Engineer ben je een belangrijke schakel in de ondersteuning van de IT infrastructuur bij onze klanten ter plaatse.

Daarnaast ga je proactief op zoek naar oplossingen voor recurrente problemen. Zo help je klanten zich te focussen op hun core business.

Jouw uitdagingen

Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van gebruikersproblemen. Dit gaat van applicaties die niet opstarten, tot complexere uitdagingen, zoals virtuele omgevingen die het laten afweten.

Je identificeert en analyseert problemen, lost ze op en zorgt voor heldere documentatie. Een duidelijke communicatie, zowel naar de eindgebruiker als naar je collega’s toe, beschouw je als een belangrijk deel van je job.

Je formuleert concrete initiatieven tot verbetering en vernieuwing, in samenwerking met de collega’s. Dit doe je bijvoorbeeld door het gebruik van images of scripts om efficiënter met je tijd om te gaan, of door het vernieuwen van soft- en hardware om een betere gebruikerservaring te creëren.

Je beheert autonoom je eigen tijd. Voor complexere problemen, waar je zelf expertise ontbreekt, neem je het initiatief om de expert’ collega (administrator of engineer) te betrekken en zo ook zelf te evolueren.

Daarnaast beheer je de middelen die nodig zijn om de gebruikservaring op een hoog niveau te brengen.

Je kan incidenten dynamisch prioriteren, afhandelen en tijdig escaleren waar nodig, met het oog op kwaliteit en klantgerichtheid.

Jouw talent

Je hebt het talent om gebruikers echt te helpen. Je ziet problemen eerder als een opportuniteit, je blijft kalm en haalt een kick uit de complimenten die volgen nadat een gebruiker een topervaring heeft gehad.

Must haves voor de Support Engineer :

 • Grondige kennis van client computing, randapparatuur en Office applicaties
 • Basiskennis netwerken
 • Een MCSA Windows client certificaat is een plus
 • NL / EN / (FR)
 • Flexibiliteit en drive
 • ITIL is een plus
 • Sterke communicatievaardigheden
 • Rijbewijs B
 • Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Cheops?

  Met onze jarenlange ervaring is Cheops uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten.

  We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag.

  Dynamische mensen verdienen dynamische voordelen

  Wil jij je kennis ten volle kunnen benutten en blijven groeien in je job? Dan is ons persoonlijk ontwikkelingstraject ideaal voor jou.

  Je krijgt tijd en ruimte voor opleidingen, zodat je nog beter wordt. We kiezen samen het project dat best aansluit bij je ambities en verwachtingen en begeleiden je actief.

  Naast een aantrekkelijk salarispakket krijg je ook nog :

 • Diverse opleidingen op maat van jouw ambities
 • Een uitdaging in een bedrijf in volle groei met doorgroeimogelijkheden
 • Extralegale voordelen zoals een hospitalisatie- en groepsverzekering
 • Een bedrijfswagen met premium uitstraling
 • Fun met het Cheops Event Team
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier