ASSISTANT QUALITY MANAGER
Hays Kortrijk
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

In deze job word je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontroles van de inkomende goederen. Je gaat hierbij ook proactief op zoek naar manieren om het controleproces te verbeteren / uit te breiden.

Bij het controleren sta je in voor de juiste meting, rapportering en administratieve opvolging / verwerking. Bij klachten of problemen zorg je voor de juiste terugkoppeling naar leveranciers en klanten toe.

Je begeleidt zelf twee uitvoerende krachten, die mee instaan voor de controles in productie. Tot slot bied je actief hulp aan de kwaliteitsmanager bij het beheer en de verdere uitbouw van het kwaliteitsmanagementsysteem en werk je tevens in tandem met de supplier quality officer.

Voor deze job als kwaliteitsverantwoordelijke inkomende goederen kijkt Hays Engineering momenteel uit naar een A2 / bachelor met sterke technische affiniteit of gelijkwaardig door ervaring.

Idealiter heb je ervaring binnen kwaliteit en met kwaliteitskeuringen op technische producten. Je weet goed om te gaan met de administratieve opvolging en gaat hierbij steevast nauwkeurig en volledig te werk.

Naast het Nederlands kan je overweg met het Frans en Engels, ben je vlot met MS Office en de input in een ERP-systeem. Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een assertieve en proactief ingestelde persoon met zin voor initiatief en durf.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier