INTERNAL SALES TALENT!
Anoniem
Zottegem, Oost-Vlaanderen, België
7 uur geleden
source : Jobat

Als INTERNAL SALES TALENT ben je verantwoordelijk voor de reclamewerving via verschillende kanalen zoals magazines, websites en events.

Je zal bestaande klanten servicen en op zoek gaan naar nieuwe adverteerders. Daarbij heb je heel wat telefonische contacten en af en toe een klantenbezoek.

Je behandelt elk project van A tot Z! Hierin heb je telefonisch contact, contacten via mail, maak je offertes en bestelbonnen op en heb je contacten met de uitgevers.

Bij voorkeur ben je in het bezit van een bachelor diploma en / of heb je een eerste werkervaring in soortgelijke functie! Je bent een geboren verkoper die ervan geniet om op een commerciële manier nieuw potentieel te creëren, voor zowel de klant als jezelf.

Organisatorisch en communicatief zijn dan ook twee kenmerken die jou het best beschrijven, zowel in Nederlands als Frans. Het actief telefonisch

prospecteren, het snel en correct afhandelen van mail- en telefoonverkeer, het opstellen van mails

en het afleggen van klantenbezoeken vormen voor jou geen enkel probleem. Je kan vlot overweg met MS Office, bent resultaatgericht en je verdiept je graag in bepaalde materies!

Je komt terecht in een familiale werksfeer, waar het samenwerken in team prioriteert. Tevens is er de mogelijkheid om jezelf op creatief, professioneel en persoonlijk niveau te ontplooien.

Dit allemaal gaat gepaard met een interne opleiding, marktconform loon en heel wat extralegale voordelen, in een functie met OPTIES VAST!

Interesse? Klik op de solliciteer-knop, d iscretie verzekerd!

Extra vragen?

office.aalst manpower.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier