Spontane sollicitatie management
ZEB
Regio Oost-Vlaanderen
1 dag geleden

Bedrijfsdetails

Als op en top Belgisch modebedrijf in volle expansie is ZEB de multi-merkenspecialist bij uitstek voor mannen en vrouwen waar de klant altijd centraal staat! Momenteel zijn er 70 winkels verspreid over Vlaanderen en Wallonië en er staan er nog heel wat op de agenda.

Ook online is ZEB heel actief en mee met de nieuwste ontwikkelingen.

Met het hoofdkantoor in Merchtem en meer dan 600 medewerkers in totaal, kom je bij ZEB terecht in een ondernemende omgeving, waar we met veel goesting onze klanten een uitzonderlijk fijne shoppingervaring willen geven.

Hooray, it’s today is niet voor niets onze slogan.

Functie

Heb je reeds een mooie ervaring opgebouwd als Assistant Shop Manager of Shop Manager ? Is zowel de rol van gastvrouw of - heer, manager én coach jou op het lijf geschreven?

Dan ben jij misschien wel de Manager, die we zoeken.

Voor het aanleggen van een werfreserve in regio Oost-Vlaanderen , zijn we opzoek naar gedreven Managers met veel goesting ! Je wordt door ons gecontacteerd zodra wij een functie open hebben staan die jou op het lijf geschreven is.

Als ZEB Manager ben je eindverantwoordelijke van jouw filiaal. Je zorgt ervoor dat onze klanten altijd centraal staan in alles wat jij en je team doen.

Je zet alles in het werk de klant zich thuis voelt, het juiste advies krijgt en vlot wordt geholpen. Je houdt daarnaast ook je focus op het behalen van de targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team.

Als peoplemanager ken je de talenten van je team en help je hen deze verder uit te bouwen. Je vormt samen een hecht en betrokken team waar iedereen zich goed voelt en weet wat er verwacht wordt.

Je zorgt voor de begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten. Daarnaast streef je naar een vlotte winkelorganisatie door het opstellen van uurroosters in functie van de klant- en goederenstroom.

Profiel

 • Ervaring Je hebt reeds ervaring in het beheren van een (kleding)winkel en het begeleiden van een team. Je bent vertrouwd met KPI’s en houdt ervan om een team aan te sturen.
 • Klantgericht Je streeft naar een optimale klantbeleving en zet de klant steeds centraal.
 • Zin voor initiatief Je pakt graag uitdagingen en opportuniteiten aan. Met je enthousiasme kan je ook anderen hiertoe inspireren.
 • Kritisch denken Je stelt dingen in vraag, gaat op zoek naar opportuniteiten en denkt mee na over de ontwikkeling van ZEB.
 • Leergierig Je staat open voor feedback en gaat hier ook actief mee aan de slag. Je hebt veel goesting om dingen te leren en nieuwe ervaringen op te doen.
 • Praktisch Je werkt in een variabel uurrooster, waarbij je ook op zaterdag, zondag en feestdagen zal werken.
 • Aanbod

 • Omgeving je komt terecht in een dynamische en groeiende omgeving waar je dagelijks in contact komt met enthousiaste klanten.
 • Daarnaast kan je ook rekenen op een team collega’s met goesting!

 • Vakmanshap je krijgt de kans om verschillende opleidingen te volgen, om jouw kennis te verrijken en beeld van de verkoop te verbreden.
 • Verloning een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een tankkaart en een firmawagen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier