MECHANIEKER VLOERBEWERKING | 1/3de TRAVEL IN EUROPA | BOUWSECTOR
Manpower
Hulshout
12 uur geleden

Job Description

Als mechanieker heb je een grote verantwoordelijk. Je bent een expert inzake unieke installaties voor de bewerking van warehousevloeren.

Nergens anders wordt er met dergelijke apparatuur gewerkt, je bent dus op de hoogte van ieder technisch aspect. In geval van defecten (mechanisch, elektrisch, pneumatisch) weet je snel in te grijpen.

1 / 3de van de werkdagen spendeer in de werkplaats te Hulshout, 1 / 3de in het buitenland en 1 / 3de thuis door de opgebouwde overuren.

Client Description

Manpower Permanent Placement is onze selectiedivisie gespecialiseerd in technische topprofielen. Steeds met het oog op een vaste aanwerving.

Naast het aanbieden van de beste jobs bieden wij ook gepaste ondersteuning voor zowel young graduates op zoek naar een eerste job, als ervaren technische kandidaten die de volgende stap in hun carrière willen zetten.

Onze klant is een internationaal gekende speler met een uniek product. Met projecten over heel Europa weten ze een meerwaarde te bieden voor diverse klanten.

Op dit moment is er een sterke nood nieuwe mechaniekers in de bouwsector die op regelmatige basis in het buitenland willen vertoeven.

Candidate Profile

Vraag je jezelf of deze job iets voor jou is? Volgende kwalificaties kunnen alvast een meerwaarde zijn om goed te functioneren binnen deze functie.

Hoger Technisch diploma Mechanisch expertise Elektrische & Hydraulische kennis is plus In staat de werken te coördineren op locatie Bereidheid tot internationaal reizen

Client Offer

Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma waar de mensen centraal staan en wordt geïnvesteerd in ontwikkelingsmogelijkheden.

Je wordt beloond met een competitief salarispakket alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkomgeving. Verder heb je ook tal van extralegale voordelen ter beschikking.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier