Accountmanager, Antwerpen
clearXperts
Antwerpen, BE
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Onze opdrachtgever is wereldwijd actief op de markt van HVAC. Met de steun van een stabiel beursgenoteerde groep die zorgt voor de nodige stabiliteit, zijn ze in België uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat inzet op vernieuwen en de nieuwst trends op de markt verder uitbouwen.

Vanwege hun sterke groei in de afgelopen jaren zoeken ze in samenwerking met clearXperts een Accountmanager met technische affiniteit provincie Antwerpen.

Qua cultuur zijn ze familiaal georiënteerd en heerst er een KMO mentaliteit. Hun kernwaarden zijn : Klantgerichtheid Collegialiteit Maatschappelijke betrokkenheid Leiderschap De organisatie ontwikkelt en implementeert voortdurend innovatieve producten op de markt.

Hun vakmanschap, betrokkenheid en interne initiatieven dragen bij aan het bereiken van de beste resultaten. Daarom hechten zij veel belang aan de professionele ontwikkeling van hun werknemers.

Ben je getriggerd door deze mix van elementen binnen een ondernemende en no-nonsense onderneming? Da... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier