System Engineer Application Servers
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, België
4 dagen geleden
source : Jobat

IT heeft een cruciale plaats binnen Colruyt Group. Van de webshops van Dreamland, Collect&Go tot de Portal-applicatie voor onze 30.

000 medewerkers : jij en je team bouwen elke dag verder aan de Java platformen achter deze webomgeving. Een mooie uitdaging voor wie application specialist wil worden!

Het application servers team is een uitgebreid, internationaal team binnen de afdeling IT Infrastructure Services. Samen met je collega’s in België en India bouw je aan het opleveren, ondersteunen en onderhouden van applicatieservers en -platformen .

Dat zijn er heel wat, dus reken op massa’s variatie!

Alvast een voorproefje van wat we doen :

Veel interne toepassingen van de businessactiviteiten van Colruyt Group worden volledig in-house ontwikkeld in Java en draaien op IBM WebSphere Application Servers.

Onze webshops worden dan weer gebouwd op IBM WebSphere Commerce en we gebruiken ook IBM WebSphere Portal en Adobe Experience Manager om websites te ontwikkelen.

Daarnaast zorgen we ook voor de IT-Infrastructure van WebMethods, SOLR Search En we gebruiken Dynatrace Managed om al deze omgevingen te monitoren.

Het merendeels van de Application Servers draait intern op IBM Cloud Pak System. Hier zijn we verantwoordelijk voor de volledige stack : van het Red Hat Operating Systems tot de installatie van de nodige applicatiesoftware.

Voor installatie van patches en minor upgrades van het OS maken we bv. gebruik van Red Hat Satellite Server.

Ten slotte zijn we bezig met de introductie van Red Hat Openshift container technologie, waarvoor we IBM Liberty gebruiken.

Je werkt in deze job projectmatig samen met vakspecialisten uit andere domeinen, zoals projectmanagers en experts uit onze winkelformules.

Je coördineert zelf soms ook een project, wanneer je voor onderliggende technologieën ontwikkelaars en system engineers brieft en opvolgt.

Je kan werken vanuit Halle, Deinze of Haasrode.

 • Ervaring Je hebt een bachelor- of masterdiploma, hebt kennis van Linux en toont interesse om Java-platformen te laten draaien.
 • Gemotiveerde schoolverlaters zijn welkom!

 • Sterke communicatieskills Je communiceert vlot, duidelijk en regelmatig. Je werkt immers internationaal samen met veel collega’s en helpt mee een project in goede banen te leiden.
 • Je hebt dus ook een goede dosis teamspirit!

 • Zin voor initiatief Omdat je ook af en toe coördineert, heb je goesting om een trekkersrol op te nemen. Je wil een project absoluut tot een goed einde brengen en kan mensen echt overtuigen van jullie missie als team.
 • Flexibiliteit Je zit in een beurtrol met je collega’s van wacht. Dat betekent dat je af en toe in het weekend kan opgeroepen worden om problemen op te lossen.
 • Talenkennis Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels, zowel geschreven als gesproken. Dat is nodig, want je hebt Indische collega’s en werkt voor operationele aspecten samen met de IT-afdeling in India.
 • Een stimulerende werkomgeving Onze IT-afdeling is permanent in ontwikkeling. Bovendien krijg je de kans om de digitale toekomst van Colruyt Group mee uit te bouwen!
 • Dynamiek Je komt terecht in een dynamisch team dat goed samenwerkt en waarin interactie tussen collega’s gestimuleerd wordt.
 • Echte groeimogelijkheden Bij Colruyt Group kan je kiezen uit een groot opleidingsaanbod. Je kan je dus niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk verder ontwikkelen.
 • Aantrekkelijk loonpakket Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier