meewerkend ploegchef wegenwerker
Randstad
Kortrijk, West-Vlaanderen
3 dagen geleden

job description

Als meewerkend ploegchef, moet je een team kunnen aansturen. Jij bent diegene die alle plannen leest en zorgt dat de werken in goede banen worden geleid.

Je werkt mee aan de wegeniswerken, het aanleggen van terrassen en voetpaden. Je springt bij waar nodig en neemt het voortouw.

qualification

 • Je hebt ervaring in de wegenwerken.- Ervaring als leidinggevende is mooi meegenomen.- Je bent bereid om zelf ook nog mee te werken op verschillende werven.
 • Je kan zelfstandig werken en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Wat bieden wij : - Aantrekkelijk loon PC bouw - vast contract na positieve evaluatie tijdens interimperiode Randstad Construct is gespecialiseerd in het tewerkstellen van arbeiders in de bouw, zowel tijdelijk als vast.
 • Je hebt recht op alle voordelen verbonden aan de bouwsector, zoals weerverletzegels, getrouwheidszegels, inhaalrustdagen.

 • Je hebt je eigen contactpersoon die jouw dossier door en door kent. Je kan steeds bij ons terecht met vragen of problemen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier