automatische zandstraaloperator
Randstad
Wondelgem
1 dag geleden

job description

Voor een groot bouwbedrijf gespecialiseerd in water, energie, mobiliteit, bouwkunde,restauratie en speciale technieken zijn we op zoek naar een afwerkingsploeg.

Het bedrijf is een veelgevraagde partner voor complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken. Op tien jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een internationale groep met meer dan 2500 medewerkers.

Ze hechten heel veel waarde aan een goede sfeer, well being van het personeel en investeren dan ook veel in hun personeel.

Mentaal welzijn van hun personeel is voor hen belangrijk.Zelf promoten ze deze functie als een combinatie van een functie als mecanicien (onderhoud en herstellingen aan bouwplaatsmachines) met de functie van het bedienen van de automatische zandstraalmachine & onderhoud en herstellingen eraan.

qualification

achtergrond elektromechanica / mechanica (7e jaar of gelijkwaardig aan ervaring. Bachelors mogen ook).Enkel voor buitenlandse projecten (10d weg 4d thuis) .

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier