Betonarbeider vaste nacht (m/v)
Konvert Interim Bree
Kinrooi, BE
4 dagen geleden

Profiel

Je staat samen met je collega's in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen, mallen reinigen, wapening plaatsen en dergelijke.

Heb jij ervaring met echt zwaar werk en ben je niet vies om de handen uit de mouwen te steken? Aarzel dan niet en solliciteer snel.

Dit kan via het mailadres bree.interim konvert.be of bel ons op het nummer 089 47 39 39. Tot snel!

Aanbod

De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones. De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten. De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, .

 • De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren. Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen.
 • Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, ...) Kans op vast na een succesvolle interim periode Werken bij een stabiele firma en in een dynamische werkomgeving Aantrekkelijke loonvoorwaarden aangevuld met extralegale voordelen Interne opleidingen

  Vereiste kwalificaties

  Ervaring met zwaar werk!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier