verkoop van stofzuigers elke zaterdag voor bepaalde periode
Manpower
8800 Roeselare
2 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Voor een grote multimedia / electro winkel te Roeselare zijn wij op zoek naar een jobstudent die voor enkele zaterdagen en na een betaalde opleidingsdag, aan de slag wil als verkoper op zaterdag van stofzuigers.

Job description

Het gaat over een tijdelijke functie voor AEG small (stofzuigers verkopen).

De vacature bevat 7 werkdagen, 6 zaterdagen en 1 vrijdag. De exacte data zijn de volgende : 9 / 11, 16 / 11, 29 / 11, 30 / 11, 7 / 12, 14 / 12, 21 / 12.

Rijbewijs en eigen wagen zijn noodzakelijk, aangezien ze materiaal moeten meenemen naar een verkooppunt in Roeselare.

Wij organiseren een betaalde producttraining in de week van 14 oktober in Electrolux Brussel, zodat ze op de hoogte zijn van alle producten van AEG.

Deze training is verplicht alvorens te beginnen werken.

Searched Profile

Wij zijn op zoek naar iemand die al enige verkoopervaring heeft als jobstudent en die in het bezit is van een wagen / Rijbewijs B.

We offer

Je komt in een commerciële omgeving terecht en leert zo verdere stappen zetten in de verkoop. Aangename werkomgeving is mooi meegenomen !

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier