Sales Representative 22,5H (m/v/x)
Pandora Jewelry B.V.
Antwerpen, Belgium, BE
3 dagen geleden
source : Fashionunited

Voor onze Concept Store in Antwerpen zijn we op zoek naar een Parttimer (m / v / x).Sales Representative 22,5H (m / v / x)ZORG VOOR EEN UNIEKE ERVARINGPANDORA sieraden benadrukken de schoonheid en de individualiteit van elke drager.

De sieraden spelen met emoties en wekken enthousiasme op. Deze speciale momenten willen wij als medewerkers delen met de klanten in onze winkel.

Of dat nu in de rol is van verkoper, adviseur of op de achtergrond, jouw toewijding maakt dat de klanten zich op hun gemak voelen en terug komen.

WAT HEB JIJ TE BIEDEN-Je hebt ervaring in de retail bij voorkeur in de lifestyle branche-Je bent service gericht in denken en handelen-Je werkt graag met mensen en verkoopt met volle overgave-Kennis van Visual Merchandising is een voordeel-Je bent communicatief vaardig in de Engelse taalWAT WIJ BIEDENWil je meer weten over het werken bij Pandora? Klikhier!nilnil

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier