projectleider (m/v)
Konvert Construct Kortrijk
Menen, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een firma gelegen te Menen zijn wij op zoek naar een projectleider met ervaring in aluminium schrijnwerk (ramen en deuren).

Je bent verantwoordelijk voor de verschillende projecten van a tot z en zorgt dat alles vlot verloopt. Een nauwe samenwerking met de productie en de montage is van groot belang.

Daarnaast zal je ook de montageploeg en eventuele onderaannemers correct aansturen.

Aanbod

Samen met de klant de technische, financiële oplossingen en mogelijkheden voor uitvoering van de werken bepalen. Opmetingsstaten, plannen, bouwschema’s opstellen.

Leveranciers, (onder)aannemers raadplegen en selecteren. Het ontwerp en de uitvoering van het project bestuderen en de technische vereisten berekenen (structuur, weerstand, bepaling van de afmetingen, fundering, .

 • Het technisch-economische dossier van het project opstellen en berekenen (plannen, opmetingen, prijsramingen, ...). Een project leiden.
 • Domein : Inrichting. Domein : Infrastructuur. Domein : Bouw. Documenten rond de stand van zaken opstellen (opmetings-, kwantificatiedocumenten).

  De werken tot de oplevering opvolgen en controleren. De uitvoering van studies, documenten en detailplannen uitbesteed aan studiebureaus, superviseren en controleren.

  De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren. De technische keuzes analyseren en uitrusting en materialen bepalen in functie van de reglementering, het terrein en de kosten.

  De te gebruiken middelen en methodes selecteren en de werfuitvoering plannen. De noden van de klant, de technische en de economische gegevens analyserenHet project omschrijven.

  De haalbaarheid en de kost van het project bestuderenTechnische en financiële oplossingen voorstellen. De activiteiten van een team coördineren.

  Bestekken, schetsplannen, voorstellen tot offertes, prijsramingen voor de klanten opstellen (specificaties, berekening, prijs, ...)

  Je krijgt een verloning volgens ervaring en aangevuld met extralegale voordelen (wagen,...)

  Je komt terecht een jong dynamisch team en krijgt de nodige verantwoordelijkheid.

  Optie vast na de inloopperiode.

  Vereiste kwalificaties

  Je bent stipt en kan nauwkeurig te werk gaan.

  De nodige ervaring in aluminiumschrijnwerk.

  Je kan werken met de software : Raynapro, Orgadata, Autocad, Office 365 en ERP.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier