Fluvius - Teamleider Netten
StepStone
BRUSSEL, België
1 dag geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Het team netten bestaat uit technici, waarvan een gedeelte ook bevoegd is om op hoogspanning te schakelen. Zij behartigen alle nodige werken die gepaard gaan met het onderhouden en exploiteren van de elektriciteitsnetten en bijhorende installaties.

Meer specifiek gaat het over verbinden en in dienst nemen van nieuwe of uitgebreide netten, het schakelen (zowel laag als hoogspanning), herstellen van defecten, preventieve controles en metingen,

Waar werk je? In Hasselt met verplaatsingen in de provincie Limburg

Wat doe je concreet? Je ondersteunt een sterk technisch team bij het zoeken naar oplossingen voor allerlei technische problemen op het elektriciteitsnet.

Je bewaakt de efficiëntie en productiviteit van het uitvoeringsteam en stuurt bij waar nodig. Je coördineert en bewaakt de toepassing van alle veiligheidsvoorschriften, procedures, materialen, werkmethoden, Je werkt nauw samen met andere teams .

Je bewaakt de planning van opdrachten die uitgevoerd dienen te worden door het team. Je neemt de rol van leider, manager en coach op.

Je stapt mee in een wachtdienst . Zelf schakelen op hoogspanning schrikt je niet af.

Profiel

Wat moet je hebben? Je bent in het bezit van een bachelordiploma in een technische richting of je bent gelijkwaardig door ervaring .

Je beschikt over leidinggevende ervaring of je hebt leidinggevende capaciteiten. Je bent een geboren peoplemanager die mensen kan laten groeien en hun grenzen verleggen.

Een stevige kennis van elektriciteit is een vereiste . Je hebt oog voor veiligheid en je bent klantgericht .

Aanbod

Wat levert dat op? Ons pakket bestaat naast een aantrekkelijk loon uit heel wat voordelen zoals een firmawagen, maaltijdcheques, premies, verzekeringen voor het hele gezin en natuurlijk korting op je energiefactuur.

Een Fluviusser werkt hard maar kan ook hard genieten dankzij flexibele werkuren, een mooie verlofregeling en een thuiswerkbeleid afgestemd op jouw noden.

Bij Fluvius krijg je gerichte opleidingen en is er veel aandacht voor jouw persoonlijke groei. Van zodra je solliciteert doorloop je de verschillende stappen in de sollicitatieprocedure.

Wordt het een match dan kan je voltijds aan de slag in vast dienstverband.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier