Junior dossierbeheerder topbureau - Bedrijfswagen - Groei door
Le Grand & Associates
Meise, BE
7 dagen geleden

Dit boekhoudkantoor heeft jarenlange ervaring in het geven van boekhoudkundig en fiscaal advies.

Een recente vernieuwing van de kantoren en het werksysteem zorgt ervoor dat ze zowel Belgische als internationale vennootschappen en éénmanszaken als klant hebben.

Momenteel wensen ze hun kleinere team ( 10 medewerkers) verder uit te breiden met gemotiveerde mensen.

Ben je op zoek naar een ambitieus kantoor met een familiale sfeer? Wil je graag interessante dossiers maar is een zeer grote omgeving niks voor jou? Lees dan zeker verder!

Wat staat jou te wachten?

Een enthousiaste klantenportefeuille die je stapsgewijs leert kennen. Hier zal je worden opgeleid tot een volwaardig dossierbeheer A tot Z.

Wat wil dat zeggen? Je gaat aan de slag met het volledige takenpakket (inboeken, balans, jaarrekening, fiscale aangiften, ) maar werkt samen met een senior dossierbeheerder zodat alle eindresultaten steeds tip top in orde zijn.

Op korte termijn kan je meer verantwoordelijkheden krijgen.

Jouw CV ziet er zo uit :

 • Bachelor accountancy-fiscaliteit of gelijkaardig
 • Minimum een eerste ervaring in een boekhoud- of accountantskantoor (of stage)
 • Gemotiveerde teamplayer die ook op zelfstandige basis te werk kan gaan
 • De wil om bij te leren
 • Wat krijg je ervoor in ruil?

  Je komt terecht in een kantoor met een fijne sfeer en goedlachse collega's . Je werkt van maandag tot vrijdag in een flexibel uurrooster en neemt op tijd even vakantie om tijd met vrienden en familie door te brengen.

  Kortom : de ideale work-life balance

  Dit kantoor biedt de mogelijkheid om je te blijven bijscholen in interessante thema's. Wil je graag je titel behalen? Dan kan dat hier met een perfecte ondersteuning !

  Tot slot kan je rekenen op een mooi salarispakket bestaande uit een brutoloon met een aantal mooie extralegale voordelen .

  Aarzel niet en bezorg ons jouw CV!

  Via be legrand-associates.com ter attentie van Jeremy & Karim

  Via onze website legrand-associates.com - merk op dat we ook nog heel wat andere interessante vacatures in Vlaanderen hebben

  Via ons algemeen nummer 02 793 04 33

  dossierbeheerder / dossier beheerder / accountant / boekhoudkantoor / fiduciaire / tax / fiscality / fiscalist / fiscaliteit / boekhouder / accountancy / boekhouding / belastingconsulent / ervaren accountant / senior accountant / Fiscalist / IAB / BIBF / accountantskantoor / expert / management / verantwoordelijkheid / uitdaging / accountancy

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier