Productieplanner (m/v)
Konvert Interim Tessenderlo
Tessenderlo, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een firma gelegen in de regio Tessenderlo en gespecialiseerd in het verwerken van olijven, zijn we op zoek naar een ervaren productieplanner.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Suplly Chain Manager. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een master- en detailplan voor de productieorders op de verschillende productielijnen (verpakkings- en voorbereidingsactiviteiten).

Je bent de spilfunctie tussen commercie en productie en hebt een cruciale rol in het goed laten verlopen van productieschema's.

Je zorgt voor optimalisatie van klantenbeoordeling met betrekking tot productleveringen. Jouw verantwoordelijkheden : Voor de verschillende productielijnen stel je een efficiënt, short- en longterm productieplan op.

Je doel is optimaliseren van de planning waar nodig. Je verbindt de diverse afdelingen die impact hebben op de productieplannen.

Je hebt een continue drive naar verbetering en optimalisatie. Projecten initiëren, coördineren en implementeren maken deel uit van jou takenpakket.

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Laat het ons weten op 013 66 77 55 of Tessenderlo.interim konvert.be

Aanbod

Domein : Beheer van productiestromen, de logistieke keten (supply chain). Domein : Continue verbetering. De uitvoerbaarheid van de bestellingen bestuderenDe capaciteit en de beschikbaarheid van productiemiddelen, materialen, .

 • bepalen. Domein : Bevoorrading. Domein : Productieplanning. Productiestromen en het beheers- en opvolgingssysteem bepalen.
 • Productie tussen de locaties, de werkplaatsen en de productielijnen verdelen en plannen op basis van specificiteiten en beschikbaarheid van de installaties.

  Productiefases bepalen of ze wijzigen op basis van vastgestelde afwijkingen. Meewerken aan de ontwikkeling of de aanpassing van instrumenten voor het beheer van de productieketen.

  Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Fulltime job vol aan uitdagingen, reële verantwoordelijkheden en mogelijkheden tot het nemen van initiatief.

  Vast contract van onbepaalde duur, aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen.Doorgroeimogelijkheden binnen een onderneming in volle groei en verandering.

  Je vervoegt een energiek, collegiaal team.

  Vereiste kwalificaties

  Je beschikt over een master- of bachelordiploma : Logistiek, Supply Chain of gelijkwaardig door ervaring.Je hebt reeds 5 jaar ervaring als (productie)planner, bij voorkeur in een complexe productieomgeving.

  Je drukt je vlot uit in het Nederlands en kennis Frans is mooi meegenomen.Je hebt een vlotte vaardigheid in de courante softwarepakketten.

  Kennis van ERP systemen en expert in Excel.Je bent stressbestendig en zet je leiderschapsvaardigheden in de kijker tussen de verschillende afdelingen.

  Je bent analytisch, flexibel, communicatief sterk.Je wilt het verschil maken en zoekt constant naar manieren om te verbeteren.

  Ervaring met LEAN is een troef

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier