Business Banker KMO Food & Agri
ING
West Flanders
2 dagen geleden

Ben je op zoek naar ... Een commerciële functie waar je het centraal aanspreekpunt bent van professionele klanten en prospecten actief in de food-

en agribusiness? Ben je ook iemand die ...

 • affiniteit, netwerk of familiale achtergrond in de agro- en voedingssector heeft
 • commercieel gedreven is met oog voor de behoeften van de klant
 • goed in staat is om de activiteiten en de sector van de klanten te begrijpen
 • netwerking hoog in het vaandel draagt
 • analytisch is en zich graag vastbijt in de opbouw van complexe kredietdossiers
 • oplossingsgericht handelt
 • communicatief sterk is
 • een teamplayer is
 • En beschik je ook over ...

 • een masterdiploma of een gelijkwaardige commerciële ervaring
 • een algemene product-, sector- en marktkennis en de kunde deze toe te passen en over te dragen op klanten en collega’s
 • een gezond inzicht met betrekking tot kredietverstrekking
 • dan heb je alle troeven om onze nieuwe Business Banker KMO Food & Agri te worden Jouw rol De Business Banker KMO Food & Agri fungeert als het centraal aanspreekpunt voor de klanten en prospecten in zijn portefeuille.

  Hij / zij is verantwoordelijk voor de proactieve verkoop van alle Professional Banking producten en diensten zoals kredieten, betalingsoplossingen, verzekeringen en digitale oplossingen.

  Het type bedrijven waarmee je contacten onderhoudt zijn de moderne land- en tuinbouwbedrijven, loonwerkers, voedingsbedrijven, handelaars in vee, voeders en landbouwmachines, etc.

  Hij / zij staat in voor het beheer, uitbreiding van het handelsfonds en de ontwikkeling van de markt via eigen verkoop, de motivatie van en samenwerking met collega’s en heeft een actieve rol in de ontwikkeling en participatie in het netwerk van de agro-

  voedingssector in zijn werkgebied. Jouw werkomgeving binnen ING Je maakt dan deel uit van het team Business Bankers van de Zone West én ook van de Food & Agribusiness Desk.

  Deze desk is verantwoordelijk voor de commerciële relaties van de bank met alle bedrijven in heel de agro & voedingssector.

  Zij fungeert tevens als competentiecentrum voor deze sector binnen ING België. ING België is, als eerste directe universele bank, een sterke speler op de Belgische markt.

  De bank biedt alle cliënten een breed assortiment financiële producten en diensten aan via het distributiekanaal (internet en kantoor) van hun keuze.

  Tot de cliënten van ING België behoren zowel retail- en privatebankingcliënten als kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

  ING telt wereldwijd 85 miljoen cliënten, van wie 11 miljoen in België en Nederland. Alle cliënten, zowel particulieren, ondernemingen als instellingen, verdienen een kwalitatieve dienstverlening van ING.

  Deze service wordt enerzijds geleverd via de website van ING en anderzijds via de kantoren en de Relationship Managers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier