Open Sollicitatie - Toekomstige Medewerkers IKEA Hasselt
Inter IKEA Systems
Hasselt, België
16 dagen geleden

partnerid 13900&siteid 5044&jobid 1068317 LadenLaden

178465BR

Open Sollicitatie - Toekomstige Medewerkers IKEA Hasselt

Onze VISIE

Het creëren van een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen.

Ons BEDRIJFSCONCEPT

We zullen een breed assortiment functionele en goed vormgegeven woonartikelen aanbieden tegen zulke lage prijzen dat zoveel mogelijk mensen in staat zijn deze producten te kopen.

Ons HUMAN RESOURCES CONCEPT

Bescheiden, eerlijke mensen de mogelijkheid bieden om zich te ontwikkelen zowel als individu, als in hun werk zodat wij gezamenlijk en met veel inzet ons dagelijkse bestaan en dat van onze klanten kunnen verbeteren.

Je hebt mensen nodig om deze droom te realiseren.

Als jij groeit, groei IKEA

IKEA biedt een inspirerende werkomgeving in een internationale context. Als wereldwijd marktleider op het gebied van woninginrichting zijn er uitstekende mogelijkheden om samen met ons te groeien en je verder te ontwikkelen.

We willen graag een aantal redenen onder de aandacht brengen waarom mensen voor IKEA werken :

Hint, Eerste klas reizen zit er niet bij.

We nemen de juiste mensen aan

IKEA medewerkers zijn nuchtere, gedreven mensen die met veel plezier samenwerken. Hoewel er meerdere redenen zijn om bij IKEA te werken, als je aan medewerkers vraagt waarom ze bij ons werken, is het meest gehoorde antwoord : 'Vanwege de collega's'.

Ego's graag buiten laten

Met dure titels, eigen kantoren of prive-jets hebben we niet veel. Medewerkers wordt gevraagd om hun ego buiten te laten.

Waarom? We willen dat je deel uitmaakt van een team, jezelf ontwikkelt en er plezier in hebt je werk goed te doen.

Denk je nog steeds dat dit het bedrijf is waar je bij zou willen werken? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. We verwachten bij je sollicitatie je CV, je beschikbaarheid en een motivatie waarin je aangeeft waarom je bij IKEA wilt werken en wat je toe kan voegen.

Maak duidelijk in je motivatiebrief naar welke functie / afdeling je interesse uitgaat en wat je zoekt in een job.

Wij contacteren je persoonlijk als we een job vacant hebben die jou op het lijf geschreven is.

Aanvullende Informatie : Opgelet :

Opgelet :

Deze vacature is niet voor een huidig vacante positie. Bij IKEA zijn we altijd op zoek naar talent. Soms zoeken we dus potentiële kandidaten voordat een positie open staat.

Taal wijzigen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier