2 HR Officers
SPF Finances - FOD Financiën
Bruxelles
3 dagen geleden
source : Student.be

Je verzekert de ontwikkeling, implementatie en het beheer van human resources (HR) processen en tools binnen een welbepaald domein, rekening houdende met de impact op andere domeinen om bij te dragen aan de realisatie van een geïntegreerde HR politiek in de organisatie.

Je kan als HR-officer terecht komen in één van de volgende domeinen binnen de Stafdienst P&O :

 • het beheer van transversale HR-projecten (competentiemanagement, kennisbeheer, organisatiebeheer, ); de uitwerking, de uitvoering en de opvolging van personeelsplannen;
 • de uitwerking, de uitvoering en de opvolging van ontwikkelingsplannen en de organisatie van opleidingen; het organiseren, opvolgen en uitvoeren van wervingen en selecties, bevorderingen en interne mobiliteit;
 • het beheren van arbeidsvoorwaarden, het welzijnsbeleid op het werk en het beleid van de diversiteit. Je levert technische inhoudelijke expertise aan in één van de volgende HR-materies :

  personeelsplanning, werving en selectie, loopbaanbegeleiding, personeelsontwikkeling, kennis- en competentiebeheer, organisatieontwikkeling.

  Je bent verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van één of meerdere HR-processen (rekrutering, selectie, opleidingen, personeelsadministratie, ) in samenwerking met de collega’s, de hiërarchie en de klant en past de wetgeving, reglementering en HR-

  principes toe in je dossiers. Je beantwoordt vragen inzake HR-domeinen, vragen die zeer gevarieerd zijn en komen van diverse instanties zowel intern als extern.

  Je biedt ondersteuning en advies inzake HR aan het management en / of aan personeelsleden. Je neemt deel aan vergaderingen en ondersteunt werkgroepen.

  Op een kritische manier breng je verbeteringen aan of herteken je bestaande HR werkprocessen. Je plant en voert acties uit inherent aan jouw HR (sub)domein.

  Je verzekert de communicatie en de reporting aan verschillende personen en de verschillende stakeholders. Je neemt deel aan opleidingen, aan infosessies, aan werkgroepen, teneinde jouw kennis inzake HR te verdiepen.

  Bij de uitoefening van deze functie kom je mogelijk in contact met het publiek.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier