Technisch Aankoper
Anoniem
Houthalen-Helchteren, Limburg, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een grote speler op de industriële gebouw- en staalmarkt, zijn wij op zoek naar een Technisch Aankoper. In deze functie word je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van het gehele aankoopproces.

Hierbij houd je rekening met de noden van de verschillende BU's en de algemene belangen inzake kostenefficiëntie. Hiervoor werk je nauw samen met de studie-

en calculatiedienst. Tevens ben jij de persoon die enerzijds onderhandelingen met bestaande toeleveranciers voert en anderzijds op zoek gaat naar nieuwe onderaannemers.

Als Technisch Aankoper ben je bovendien verantwoordelijk voor het opstellen van richtlijnen, systemen en procedures voor het goed functioneren van de aankoopprocessen.

Voor de functie van Technisch Aankoper ben je in het bezit van een Bachelor-diploma in een industriële richting en heb je al een eerste werkervaring.

Naast kennis inzake totaalaanneming en een affiniteit met techniek, beschik je over een goede kennis van het Nederlands en het Engels.

Beheersing van het Frans wordt aanzien als een pluspunt. Als Technisch Aankoper ben je stressbestendig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en deins je er niet voor terug om zelfstandig aan de slag te gaan.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier