Stage Marketing & Communicatie
Mediahuis Limburg
Antwerpen, Belgium
5 dagen geleden

Bij Mediahuis zoeken we ...

 • een Stagiair Marketing & Communicatie voor Made in . En we geloven dat jij een geknipte kandidaat bent.
 • Want wie we nodig hebben,

  is iemand die er wil in vliegen. Iemand die nog op de studiebanken zit, maar eigenlijk niet kan wachten om de theorie aan de praktijk te toetsen.

  Waarom precies jij?

  Je hebt je huiswerk gemaakt en weet dus al haarfijn wat Made in is, namelijk : hét B2B nieuwsplatform in Vlaanderen. Het kleine team van Made in kan iemand als jij goed gebruiken, onder meer omdat je geen 9-to-5 mens bent, snel wil leren en van aanpakken weet.

  Wat je stageopdracht inhoudt, valt niet zomaar in één-twee-drie uit te leggen. Je krijgt namelijk heel wat taken op je bord : sponsordeals opvolgen, mediaplannen uitwerken, campagnebriefings opstellen, salestools updaten, social media posts schrijven, concurrentieanalyses maken, enz.

  Doe je dat helemaal alleen? Tuurlijk niet, je collega’s zijn er om je te helpen. Maar je handje vasthouden, dat doen ze nu ook weer niet.

  Wat op je CV staat,

  is interessant, maar niet het allerbelangrijkste. Het is oké als je dit jaar afstudeert als master of bachelor in marketing, communicatie, event- of bedrijfsmanagement.

  Maar minstens zo belangrijk vinden wij jouw zelfstandigheid, flexibiliteit, creatief talent en commerciële feeling. Je bent goed vertrouwd met courante MS office-toepassingen en voelt je als een vis in het water op sociale media.

  Als we je vragen wat de Vlaamse KMO-markt is, kan je daar een helder beeld van schetsen. Je hebt een rijbewijs en kan minstens twee maanden stage bij ons lopen.

  Wat je terug krijgt, is ...

 • de kans om stage te lopen in een groot mediabedrijf, waar je veel kennis kan opdoen over het medialandschap;
 • de opportuniteit om te werken in een klein, jong team waar je onmiddellijk veel mag doen, maar altijd kan rekenen op de steun van je stagebegeleider;
 • appreciatie, omdat je echt een meerwaarde bent voor het team en niet zomaar iemand die verplicht een tijdje komt meedraaien.
 • of deel deze vacature

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier