Logistiek Planner
Manpower
Haren (Bru.), Brussels, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een grootspeler binnen zijn sector, zijn wij op zoek naar meerdere Logistieke planners voor hun vestiging in Neder-over-Heembeek.

In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het opmaken en optimaliseren van logistieke routeplanningen. Hiervoor baseer je je op de ontvangen orders en werk je bijgevolg nauw samen met de hiervoor verantwoordelijke interne afdeling.

Bij het opmaken van de planningen werk je zo efficiënt (tijd en kosten) mogelijk en hou je rekening met zowel de beschikbare middelen als de chauffeurs.

Hiervoor onderhoud je een nauw contact met deze laatsten.

Voor deze functie beschik je over Bachelordiploma Logistiek of heb je (een eerste) ervaring met het opmaken van Logistieke planningen.

Als planner beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en heb je een goede kennis van zowel het Nederlands als het Frans.

Bovendien ben je een probleemoplosser, ga je goed om met stress en ben je organisatorisch sterk. Een goede kennis van MS Office is een must en kennis van SAP wordt gezien als een plus.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier