Heftruckchauffeur 2 ploegen - onmiddellijke opstart (m/v)
Konvert Interim Izegem
Ardooie, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een groenten bedrijf in de regio Ardooie zijn wij op zoek naar een heftruckbestuurder. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of als heftruckbestuurder in het magazijn of een productieafdeling.

Je kan goederen 10 meter hoog stapelen. Ben je gemotiveerd? Heb je een geldig heftruckattest? Kan je in 2 ploegen werken?

Kan je hoog stapelen? Ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan is deze job voor jou!

Aanbod

Goederen in opslagzones plaatsen. De machine voor goederenbehandeling selecteren en voorbereiden, overeenkomstig de kenmerken van de producten en de verplaatsingsomstandigheden.

Ladingen verplaatsen met behulp van : Reachtruck. Ladingen over verschillende locaties in het magazijn verdelen (productieketen, .

Goederen laden en lossen overeenkomstig de ophaal- of leveringseisen. De toestand van de onderdelen en uitrusting controlerenEerstelijnsonderhoud uitvoeren.

De opvolgdocumenten invullen en aan de betrokken dienst overhandigen. De toestand van de lading controleren, afwijkingen vaststellen en aan de betrokken dienst melden Een vaste functie als heftruckbestuurder.

Ploegen zijn altijd 05u30-13u30 en 13u30-21u30.

Vereiste kwalificaties

Je bent in het bezit van een heftruckattest. Je spreekt goed Nederlands, Frans of Engels. Je kan werken in een 2-ploegensysteem.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier