Voltijdse expert kwaliteitszorg (interne controle)
Christelijke Mutualiteit
Antwerpen
8 dagen geleden

De operationele controles doorheen de organisatie worden door jou voorbereid, uitgevoerd en opgevolgd.

 • Je ontwikkelt instrumenten en methoden voor de opbouw en evaluatie van beheers-informatie.
 • Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van het interne controlesysteem.
 • Je controleert of geïmplementeerde procedures effectief worden gerespecteerd, dit door middel van vooraf bepaalde controles.
 • Je analyseert je vaststellingen en bevindingen, je maakt de controleverslagen op en je formuleert de nodige aanbevelingen.
 • Externe en interne kwaliteitscontroles ( RIZIV / Controledienst voor de ziekenfondsen) coördineren en opvolgen
 • Risicomanagement-coördinatie en opvolging
 • Je ondersteunt het beleid bij de bepaling van normen en indicatoren.
 • Vanuit je kritische blik signaleer je zaken en adviseer je het beleid hierover. Je hebt minimaal een diploma op bachelor-
 • niveau, je hebt een passie voor cijfers en kwaliteitscontrole. Je beschikt over een analytische blik en een sterk synthesevermogen.

  Het opvolgen en controleren van processen en procedures zit je in het bloed. Je begrijpt het belang en de noodzaak van deze processen.

  Je wil je verdiepen in het ontwikkelen en uitbouwen van het interne controlesysteem. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk en legt je bevindingen en aanbevelingen graag vast in duidelijke rapporten.

  Je bent efficiënt, nauwkeurig en kan goed organiseren. Je bent sociaalvaardig en een teamplayer. Op een deontologisch correcte en integere manier omgaan met informatie vind je vanzelfsprekend.

  Je bent sociaal geëngageerd en geïnspireerd door de waarden van CM.Je beschikt over een rijbewijs, verplaatsingen binnen de provincie zijn eigen aan de job.

  Standplaats is bespreekbaar. (Antwerpen-Mechelen-Turnhout) Bij CM heeft je werk een belangrijke maatschappelijke impact.

  Je maakt immers dagelijks het verschil voor onze leden. Zo kan je rekenen op een competitief en veelzijdig loonpakket. Bovendien krijg je de kans om werk en privé mooi in evenwicht te houden.

  Maar er is meer. Want wie dat wil, kan hier heel wat kansen grijpen. We bieden je tal van opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden.

  Je krijgt de ruimte om initiatieven te nemen. En je werkt mee aan uitdagende projecten. Wees er maar zeker van dat je nooit ter plaatse zult blijven trappelen.

  Zodat je als CM-collega al snel maar één conclusie zal kunnen trekken : Bij ons leeft het.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier