Poetshulp | vervanging 4 maand in TIELT
Accent
Tielt, BE
2 dagen geleden

Wil jij ook meewerken aan een mooiere wereld?Wil jij ook mee streven naar een nettere werkomgeving? Dan ben jebij onze masters aan het juiste adres! Zij zorgen samen met ons datheel wat werkplekken spik en span liggen! Ben jij een master in jevak ? Solliciteer dan nu!

Functiebeschrijving

Alsschoonmaker verzorg je de schoonmaak bij onze klanten. Daarbij toonje je een waardige vertegenwoordiger van de firma. Na een opleidingmaak je schoon volgens de gevraagde methodes, met de gevraagdetechnieken, materialen en machines.

Je gebruikt de correctepersoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). De specifieke proceduresdie van toepassing zijn bij onze klant pas je nauwgezettoe.

Functie-eisen

Alsmedewerker voor de schoonmaak spreek en begrijp je Nederlands. Jestaat voor stiptheid en bent gesteld op orde en netheid.

Je houdtvan discretie en nauwkeurigheid. De werklocatie is vlot bereikbaarvoorjou.

Arbeidsvoorwaarden

Meestersin hun vakgebied, met net dat ietsje meer : Expertise Onze klantvierde in 2019 met veel trots zijn 30e verjaardag en mag zichvandaag een van de meest succesvolle schoonmaakbedrijven in Belginoemen.

Dankzij onze jarenlange ervaring verzorgen wij deschoonmaak op 2.500 locaties in diverse gespecialiseerde sectoren.Operationele sterkte Bij onze klant investeren we continu in hetopleiden, het coachen en het dagelijks aansturen van onze masters.

Deze vorm van respect maakt dat wij het maximale uit de talentenvan onze medewerkers halen. Langetermijnpartnership Omdat onzewerkkrachten zich geapprecieerd voelen, zijn zij gemotiveerd omjarenlang elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven.

Dieloyaliteit uit zich in een grote stabiliteit, wat de continuteitten goede komt. Daarom doet 80% van onze klanten reeds langer dan10 jaar beroep op onze diensten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier