Onderofficier ICT-expert/e (bachelor)
Defensie
Etterbeek, BE
11 uur geleden

Na je opleiding zal je deel uitmaken van een ploeg ICT-specialisten. Deze ontwikkelen of passen regelmatig de ICT-systemen van Defensie aan.

We zetten je in binnen je domein van expertise om bijvoorbeeld de militaire netwerken op punt te zetten, databases te ontwerpen of geëncrypteerde communicatiesystemen te installeren.

Je ontwikkelt ICT-systemen of past ze aan door je kennis en ervaring toe te passen op grotere schaal. Gedurende je loopbaan kan je verscheidene vormingen volgen om bij te blijven met de evolutie van de technologie en van evoluties in de militaire ICT-systemen.

Je wordt als expert ingezet in ons expertisecentrum ICT in PEUTIE, in onze CYBER afdeling in Evere of later in je loopbaan in de staf om nieuwe projecten mee vorm te geven.

Hoewel het niet tot je basistaken behoort, kan je ook vragen om deel te nemen aan buitenlandse operaties ter ondersteuning van de ontplooide ICT-systemen.

Na afsluitingsdatum is er nog een tweede kans om je in te schrijven tot april .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier