dossierbeheerder schadeverzerkeringen
Randstad
Antwerpen 1
1 dag geleden

job description

Je behandelt van A tot Z dossiers rond schade. Dit is een takenpakket dat zowel administratief als commercieel werk omvat.

Je hebt contact met kantoorhouders en beantwoordt vragen van klanten omtrent schadegevallen dit zowel telefonisch als via mail.

Je gaat de schade-aangiftes weigeren of accepteren obv afgesproken verzekering met de klant. Dit geef je dan in in het systeem, schadebehandeling zelf gebeurt door een andere afdeling.

Je bent dus echt dossierbeheerder geen schadebeheerder.

qualification

 • Je kan je goed aanpassen aan wisselende situaties en weet je prioriteiten te stellen. - Je kan goed je plan trekken in het Frans.
 • Bachelordiploma is een must indien geen relevante ervaring. Schoolverlaters met goesting om zich in te werken in de wereld van verzekeringen komen dus zeker ook in aanmerking.
 • Een diploma of ervaring in verzekeringen is een sterke plus. - Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. - Mooi loon en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques.
 • Vast contract na positieve interimperiode. - Opleidingen voorzien.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier