ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER | FLEXIBEL SYSTEEM DAG EN 2 PLOEGEN
Manpower
Borsbeek (Antw.)
2 dagen geleden

Job Description

Als onderhoudstechnieker kom je terecht een propere en geautomatiseerde productie-omgeving in een team van 3 collega's waarbij je rechtstreeks rapporteert aan de technical manager.

Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Als technieker sta je ervoor open om de operatoren dagelijks te ondersteunen in het onderhoud van hun machines alsook het opstarten en afsluiten.

Als onderhoudstechnieker geef je tijdig aan wanneer er nieuwe wisselstukken besteld moeten worden en / of je verbeteringen, optimalisaties in gedachte hebt.

Je werkt in dagdienst en vroege en late (2 ploegen), flexibel uurrooster zodat er altijd permanentie aanwezig is.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière en wij zijn gespecialiseerd in technische vacatures.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.

Voor onze klant, uitgegroeide KMO, actief in de farmaceutische en nutraceutische industrie, zijn we vandaag op zoek naar een ERVAREN onderhoudstechnieker met flexibel werkregime (dag en 2 ploegen) die op zoek is naar uitdaging voor de site in Wijnegem :

Candidate Profile

Je behaalde een technisch diploma elektromechanica / elektriciteit,... of kan gelijkaardige relevante ervaring voorleggen.

Ervaring in een functie als storingstechnieker en / of onderhoudstechnieker is een must. Je hebt een elektromechanische bagage richting PLC, elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica.

Als persoon heb je een flexibele ingesteldheid, kan je goed in team werken, initiatief nemen.

Technische uitdagingen spreken jou aan en techniek is jouw passie die je ook graag deelt met je collega's.

In uw rol als onderhoudstechnieker is hygiëne en kwaliteit belangrijk om hoog in het vaandel te dragen. Daarnaast spreek je vlot Nederlands en goede basis van Engels.

Op termijn ben je bereid om in 3 ploegen te werken.

Client Offer

Je gaat van start met een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur bij een dynamisch bedrijf met collegiale en familiale sfeer van een KMO.

Je komt terecht in een firma met 70 medewerkers, starten met onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur. Voor deze functie ontvang je een salarispakket in functie van je ervaring en competenties aangevuld met maaltijdcheques, shiftpremies en groepsverzekering.

Interesse in deze job?

Stuur dan uw CV naar yannick.voet manpower.be of bel op het nummer 03 / 217.97.20 voor bijkomende informatie.

Je sollicitatie wordt snel en confidentieel behandeld

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier