ICT-verantwoordelijke aan boord van schepen
La Défense
Zeebrugge, BE
2 dagen geleden

Je loopbaan bij Defensie start met een militaire opleiding en een specifieke vorming waarin we je de ICT-middelen aan boord van een schip leren kennen en onderhouden.

Operaties van de Marine zijn immers ondenkbaar zonder communicatie- en informaticamiddelen. Denk maar aan satellietcommunicatie of het intern netwerk op het schip.

Aan boord behoor je tot een kleine ploeg die ervoor zorgt dat de ICT-systemen feilloos blijven werken. Net als iedereen van de bemanning heb je ook andere taken om ervoor te zorgen dat het schip veilig en operationeel blijft.

Je neemt deel aan oefeningen en operaties in het buitenland vaak in samenwerking met de marine van andere landen. Periodes aan boord worden afgewisseld met functies aan wal.

Als onderofficier ICT bij de marine begint je carrière op een van de Defensieschepen. Een combinatie dus van een ondersteunend beroep als ICT-medewerker / ster en het avontuurlijke van de Marine, die bovendien veel opties aanbiedt voor je verdere loopbaan.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier