Servicetechnieker Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem
Colruyt Group
Wommelgem, Antwerpen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Als servicetechneker bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker.

Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem.

Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technieker en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou.

Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien.

Je komt terecht in een hechte ploeg van techniekers en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer : iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken.

Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg.

Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening.

Bekijk in deze 360 -video welke belangrijke rol onze servicetechniekers achter de schermen vervullen.

Je werkt in Wommelgem.

 • Vakkennis Je beschikt over een A2-diploma elektromechanica of elektriciteit maar hebt in de eerste plaats een passie voor je vak.
 • Een zevende jaar automatisatie is een pluspunt.

 • Ervaring Je hebt al een eerste ervaring in een industriële omgeving en gebruikt deze technische kennis om machines te onderhouden.
 • Je deelt ook graag je kennis met je collega’s.

 • Flexibiliteit Je werkt voltijds in een tweeploegensysteem : de ene week werk je van 5 tot 12 uur, de andere van 12 tot 19 uur.
 • Veiligheid Je gaat gestructureerd en voorzichtig te werk. Ook wanneer je onverwachte pannes oplost, zorg jij ervoor dat de machines geen enkel gevaar vormen voor je collega’s.
 • Talenkennis Je spreekt vlot Nederlands zodat je goed kan samenwerken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier