DAKWERKER
Accent
Zedelgem, BE
4 dagen geleden

De firma staat in voor zowel nieuwbouw alsrenovatiewerken aan platte en hellende daken. Daarnaast neemt mengevelbekleding en zolderinrichting bij op in de diensten.

Een kleinstabiel team die instaat voor een vlotte en precieze afwerking vande projecten. Spreekt deze vacature je aan? Bel me op het nummer0473 84 49 02.

Indien je nog werkt kan je me ook na de werkuren opdit nummer bereiken. Niet voor de volle 100% overtuigd? Aarzelzeker niet om me te contacteren zodat ik je de andere mogelijkhedenkanvoorstellen.

Functiebeschrijving

Alsdakwerker voor deze firma ga je aan de slag op zowel platte alshellende daken. Je neemt zowel nieuwbouw als renovatie voor jerekening.

s Ochtends vertrek je samen met je ploegmaten naar dewerven rond regio Brugge en de kustregio. Momenteel staan er nogenkele grote werven op de planning waardoor je zal samenwerken metje baas en de andere twee medewerkers.

Naar volgend jaar toe is hetde bedoeling om twee aparte teams op te starten. Je gaat aan deslag met het plaatsen van roofing EPDM zinkwerken daktimmerwerkenpannen en leien.

 • Af en toe zal je ook een renovatie oftotaalinrichting van een zolder op je nemen. De gevelwerken biedenjeafwisseling.
 • Functie-eisen

  Dakwerkenzijn je niet vreemd. Je kan relevante ervaring voorleggen op zowelplatte als hellende daken. Ervaring met zink is een pluspunt.

  Eenvelux plaatsen gevelbekleding plaatsen en roofing branden vormtvoor jou geen uitdaging. Je bent een teamplayer. Dit aangezien jezal opstarten in een team van vier en na verloop van tijd in staatbent met 1 persoon de baan op te gaan en de verantwoordelijkheid opte nemen om de werken in goede banen teleiden.

  Arbeidsvoorwaarden

  Jekomt terecht in een klein maar stabiel team. Er heerst een sfeervan open communicatie en geven en nemen. Na een positieveinloopperiode via Accent zal je vast contract voor jeklaarliggen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier