Leasing Officer
BNP Paribas
Brussels, BRU, BE
5 dagen geleden

r : ALP000459)

Ben jij onze toekomstige Leasing Officer ?

Je staat in voor het dagelijkse beheer van het backoffice en versterkt dus een dynamisch team van 25 collega's uit verschillende expertisedomeinen dat alle operationele aspecten aangaande leasing regelt.

Je komt terecht in een aangename werkomgeving met een sterke teamgeest.

Jouw functie :

 • Je bent de operationele beheerder van de leasingdossiers van de backoffice en beheert de bestellingen, betalingen, boekhouding, aftersales en prebetwiste zaken.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze partners (concessiehouders, verkopers) en klanten. Je werkt nauw samen met het verkoopteam om hen optimaal van dienst te zijn en je leeft de wettelijke en complianceregels na.
 • Je beantwoordt oproepen van onze partners en geeft hun advies en ondersteuning om een langetermijnrelatie op te bouwen.
 • Jouw profiel :

  In deze dynamische en voortdurend veranderende omgeving zoeken we gemotiveerde mensen met de volgende bekwaamheden :

  goede communicatievaardigheden, teamspirit

  klant- en oplossingsgericht, stressbestendig

  zelfstandig kunnen werken

  Je hebt een bachelordiploma of minstens twee jaar werkervaring.

  Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans, je bent vlot aan de telefoon en je weet perfect hoe je sterke relaties kunt opbouwen met onze partners.

  Ons aanbod

 • Een gevarieerde functie met veel interne en externe contacten in een omgeving die constant in evolutie is, in een groeiend bedrijf binnen een sterke BNP Paribas groep.
 • Een interessante opportuniteit waar je de kans krijgt je kennis en competenties te ontwikkelen.
 • Een contract van onbepaalde duur met een competitief salaris, aangevuld met een uitgebreid pakket extralegale voordelen (verzekeringen, maaltijdcheques, extralegale verlofdagen, etc.)
 • Je geniet van het Flex Income Plan waarbij je jaarlijks je eindejaarspremie (met een vast collectief keuzemoment per jaar) kan omzetten in één of meerdere voordelen (wagen, individueel pensioensparen, extra vakantiedagen, internet abonnement, ).
 • AlphaCredit is marktleider voor consumentenkredieten in België enLuxemburg en behoort tot de groep BNP Paribas. Vanuit ons kantoor, op wandelafstand van het station Brussel Noord, bieden we alle mogelijke kredietoplossingen aanvia onze professionele partners of rechtstreeks aan klanten.

  AlphaCredit blijft uitbreiden! Daarom zijn we op zoek naar dynamischecollega’s!

  Vergeet zeker niet de vermelden waar je onze vacature hebt gezien.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier